- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMichèle Blom is nieuwe RWS-baas

Michèle Blom is nieuwe RWS-baas

- Advertentie -

Delen

Michèle Blom is 15 mei bij Rijkswaterstaat gestart in de functie van directeur-generaal. Zij is Jan Hendrik Dronkers opgevolgd, die nu loco-secretaris-generaal is van het ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Hiervoor was Michèle Blom directeur-generaal Straffen en Beschermen bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zij werkte al eerder voor het ministerie van I&M: tot 2014 was Blom daar directeur Wegen en Verkeersveiligheid en plaatsvervangend directeur-generaal Bereikbaarheid. Nog eerder vervulde zij diverse managementfuncties op het gebied van bereikbaarheid, veilig transport en Inspectie.

Minister Schultz is blij met de komst van Blom: “Rijkswaterstaat krijgt met haar een gedreven directeur-generaal die gaat voor het beste resultaat, verbindingen legt tussen de verschillende belangen van betrokken partijen en nieuwe ontwikkelingen aanjaagt.”

Ook Blom zelf heeft veel zin in haar nieuwe functie: “Rijkswaterstaat heeft een rijke traditie en staat als organisatie met twee benen stevig in de Nederlandse samenleving. Werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland is de opgave van Rijkswaterstaat. Ik vind het een grote eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

In de komende weken maakt Blom kennis met de mensen, de organisatie, het werkveld en de externe stakeholders van Rijkswaterstaat.

 

foto: RWS

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -