Master classes over haven

0

Netherlands Maritime University en Jong Havenvereniging organiseren master classes voor young professionals die in en om de haven werken.
Het doel van Jong Havenvereniging (JHV) en Netherlands Maritime University (NMU, onderdeel van STC-Group)) is "jonge professionals een boeiende carrière in het havenindustrieel complex en de scheepvaart te bieden". De master classes combineren theorie en praktijk en voorzien in de behoefte aan kennisdeling en inhoudelijke verdieping van specifieke havengerelateerde en maritieme onderwerpen.

De master classes belichten steeds een ander actueel thema op post-hbo niveau. Toonaangevende personen uit haven en industrie diepen samen met vakinhoudelijke experts van de STC-Group de onderwerpen uit. Ze izjn gebaseerd op de verschillende modules van de part-time master-opleiding Shipping and Transport. De master classes worden gecombineerd met een netwerkborrel van Jong Havenvereniging.

De eerste master class isop 19 mei. Deelnemers kunnen zich aanmelden via masterclass@stc-nmu.eu of jong@havenverenigingrotterdam.nl.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.