Kroegentocht luidt training voor Rotterdam Swim in

0

Vanavond (donderdag 29 maart) is in Rotterdam de derde editie van de Rondje Noordereiland Kroegentocht. Hij wordt gehouden naar aanleiding van het eerste lustrum van Rotterdam Swim, de zwemrace rond het eiland in de Nieuwe Maas die dit jaar op 29 juli plaatsvindt. Op deze avond zullen de deelnemende cafés van de Kroegentocht een welkomstdrankje aanbieden.

Tijdens deze avond is er ook een talentenwedstrijd in de deelnemende cafés op het Noordereiland. Talenten uit Rotterdam zullen zich presenteren aan de deelnemers van de Kroegentocht, die als jury fungeren. De winnaar zal een live concert verzorgen tijdens de Rotterdam Swim.
Tickets voor de Rondje Noordereiland Kroegentocht worden verkocht in vorm van een keycord en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende café’s voor 25 euro.
De kroegentocht begint om 20.00 uur. De aftrap is in lunchroom Versus. Voorafgaand gaan enkele deelnemers aan de Rotterdam Swim al even het water in voor een korte buitentraining, om zich vervolgens op te warmen in een van de deelnemende cafés.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.