Hendricks Scheepsbouw levert schepen voor Rhône en Seine

0

In samenwerking met andere makelaars in Europa heeft Hendricks scheepsbouw het eerste nieuwbouwschip verkocht aan een nieuwe klant in Frankrijk. Het schip wordt wel in Nederland afgebouwd. Er zijn goede vooruitzichten voor meer nieuwe schepen voor de vaart op Rhône en Seine.

Voor dit jaar staan bij Hendricks nog twee droge lading schepen van 110 x 11.45m op de afbouwplanning om te verkopen aan afnemers in Frankrijk. Voor 2011 staat een opdracht in de planning van 2 tankers van dezelfde afmetingen. De samenwerking voor het eerste schip is tot stand gekomen met twee makelaars uit Nederland en Frankrijk. De levering betreft een casco uit Polen met een afbouw die bij Holland Shipyards in Hardinxveld Giessendam zal worden uitgevoerd. Het schip wordt compleet geleverd in Marseille.
Hendricks deelt mee in een persbericht: “Door de intensieve samenwerking met makelaars word het werkgebied groter en kunnen we dit jaar ook beginnen met bestaande schepen te verkopen naar andere landen. Het zal hier gaan om schepen die een lagere verkoopprijs hebben. In een later stadium zullen ook de wat nieuwere en duurdere schepen aangeboden worden.”

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.