- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHavobol demonstreert Click en Go-systeem op Boot Holland

Havobol demonstreert Click en Go-systeem op Boot Holland

- Advertentie -

Delen

Vrijdag 10 februari gaat Boot Holland van start. Tot en met 15 februari presenteren ruim 250 bedrijven zich in WTC Expo in Leeuwarden aan geïnteresseerde recreatievaarders. Eén van de exposanten is Havobol uit Broek op Langedijk. Dat bedrijf demonstreert zijn klimaatcomfortsysteem ‘Click en Go’.

Dit droogbouwsysteem is toepasbaar op wand, plafond en vloer. Ook aan boord van vaartuigen. Het systeem kan zowel koelen als verwarmen. Click en Go bestaat uit kunststof tegels van geringe afmetingen en dunne leidingen. Daardoor is het flexibele systeem ook in moeilijk bereikbare hoeken te installeren.

De installateur hoeft niet in vloeren of wanden te frezen om de leidingen te monteren. Hierdoor is er geen risico meer op beschadiging of lekkage van bestaande leidingen in de vloer. Dat is een belangrijk voordeel op schepen.

Havobol heeft in de loop van meer dan 25 jaarveel ervaring opgebouwd in engineering voor projecten. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met klimaatsystemen, roestvaststalen en kunststofleidingen.

 

Havobol is op Boot Holland te vinden op stand 2045. Het Click en Go-systeem is daar werkend te zien en te voelen.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -