Gouden Waterhoen voor KNRM

0

De KNRM heeft woensdag 5 maart op de HISWA Amsterdam Boat Show 2014 de Gouden Waterhoen gekregen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt vanwege bijzondere verdiensten voor de watersport en de Nederlandse watersportindustrie.

Fondsenwerver Edward Zwitser (links) ontving de Gouden Waterhoen uit handen van RAI-directeur Ids Boersma. (foto E.J. Bruinekool fotografie)

‘Wij vinden dat de KNRM zich bijzonder verdienstelijk maakt voor de watersporters’, verklaarde Ids Boersma, directeur van de RAI. ‘Vandaar dat deze organisatie dit jaar deze prijs krijgt.’
Edward Zwitser, fondsenwerver bij de KNRM, nam de prijs in ontvangst. Hij dankte de ruim 1.200 vrijwilligers van de KNRM die naar zijn mening de basis vormen voor de KNRM. ‘Zij staan dag en nacht klaar voor de watersporters.’ Daarnaast benadrukte hij de goede band met de achterban van de KNRM. ‘Zonder hun steun is ons werk niet mogelijk.’
Op de beurs is de Royal Flush, de nieuwe reddingboot van de KNRM, de grote blikvanger van de organisatie. De HISWA heeft de standruimte gratis beschikbaar gesteld.

(Evert Bruinekool)

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.