Gebruik branchelogo gratis voor BVB-sponsors

0

Het Bureau Voorlichting Binnenvaart heeft de voorwaarden gepubliceerd waarmee binnenvaart- en aanverwante bedrijven het internationale branchelogo ‘the Blue Road’ kunnen gaan gebruiken. Het BVB hoopt dat zo veel mogelijk bedrijven het branchelogo toevoegen aan hun eigen huisstijl, zodat de sector meer als eenheid en professioneel naar buiten kan treden.

Dat draagt bij aan een beter imago en een goed toekomstperspectief voor de binnenvaart, aldus het BVB. Wie het logo wil gebruiken, moet daarvoor wel betalen: het kost jaarlijks 120 euro per individuele gebruiker. Dat bedrag wordt geïnvesteerd in het geven van meer bekendheid aan ‘the Blue Road’. BVB-sponsors zijn van deze gebruikersbijdrage vrijgesteld.

Licentieovereenkomst
Om gebruik te kunnen maken van het logo vraagt het BVBbedrijven  een licentieovereenkomst te ondertekenen waarin de licentienemer zich conformeert aan een aantal basisbeginselen. Deze is als download op de website beschikbaar.
Het branchemerk ‘the Blue Road’ is gebaseerd op de kernwaarden van de binnenvaart. "In ‘the Blue Road’ komt tot uiting dat de binnenvaart de meest logische weg is tot duurzaam, betrouwbaar en kostenefficiënt transport. Het merk is daarbij dienstbaar aan de wens tot maatschappelijk verantwoord ondernemen." 
Mensen die gebruik willen maken van het logo staan achter deze visie en handelen daar ook naar. Het BVB vraagt hen de overeenkomst te tekenen en zich te houden aan de voorwaarden. Zo kan het BVB zicht houden op wie het logo gebruikt en de kwaliteit waarborgen.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.