FBB krijgt jaarlijkse bijdrage van ITB

0

Het Instituut voor het Transport langs de Binnenwateren (ITB) heeft een financiële bijdrage toegekend aan de Federatie Belgische Binnenvaart (FBB). Het gaat om maximaal 250.000 euro per jaar in de periode van 2018 tot 2020.

Het ITB nam deze beslissing in overeenstemming met artikel 3 van zijn statuten, dat speciaal bedoeld is voor ondersteuning en medewerking aan binnenvaartorganisatie. De financiële bijdrage is bestemd voor het uitvoeren van activiteiten in het algemeen belang van de Belgische binnenvaart. Het geld moet het FBB in staat stellen om verdere stappen te zetten in de professionalisering van de sector.

(foto Bogopicture)

Een voorbeeld hiervan is de aanwezigheid op nationale en internationale vergaderingen met de bedoeling de standpunten van de Belgische binnenvaart te verdedigen. Andere activiteiten zijn het aanleveren van kwartaalinformatie voor de ITB-conjunctuurenquêtes, het aanleveren van info en data in het kader van het overleg met de banken en het versterken van de binnenvaartsector in de logistieke keten.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.