- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsErik van Toor vertrekt bij BLN

Erik van Toor vertrekt bij BLN

- Advertentie -

Delen

Erik van Toor vertrekt bij BLN. De directeur markt en economie van de brancheorganisatie is per 1 januari 2015 benoemd als directeur/bestuurder bij de Veerdienst Schoonhoven.

De 47-jarige oud-binnenvaartondernemer is sinds 2007 werkzaam voor de branche, Van Toor werkte achtereenvolgens als beleidsadviseur, manager en directeur van Kantoor Binnenvaart, en vervolgens als directeur van BBU en uiteindelijk Binnenvaart Logistiek Nederland.
Hij zegt de branchevertegenwoordiging in het volste vertrouwen achter te laten. ‘Er is vier jaar keihard gewerkt aan de vorming van een sterke, brede organisatie. Ik ben vereerd en trots dat ik mede aan de wieg heb mogen staan van BLN. Er is nooit zo’n sterk fundament voor eenheid in de binnenvaart geweest en ik vind het daarom een mooi moment om deze nieuwe uitdaging te accepteren.’

Carrièrestap
Aangezien de aanstelling per 1 januari 2015 ingaat, kan Van Toor het komende halfjaar zijn dossiers afbouwen en overdragen binnen BLN. Hij zegt het een moeilijke beslissing te hebben gevonden om weg te gaan van leden, collega’s, relaties en bestuur. Bij Veerdienst Schoonhoven volgt hij Willem Eerland op, die met pensioen gaat nadat hij Van Toor heeft ingewerkt.
Waarnemend voorzitter Roland Kortenhorst heeft respect voor het besluit van Van Toor. ‘Erik en ik hebben steeds collegiaal samengewerkt, onder andere in het proces naar de eenwording van de binnenvaart. Ik gun hem deze carrièrestap van harte en wens hem namens het BLN bestuur veel succes.’

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -