- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEOC maandelijks in Antwerpen

EOC maandelijks in Antwerpen

- Advertentie -

Delen

EOC scheepsverzekeringen, met vestigingen in Meppel en Zwijndrecht, is sinds een paar maanden regelmatig te vinden in de haven van Antwerpen. In een spreekkamer staan directeur leden Ton van Dongen en hoofd schade Jozien van der Waal de Belgische leden en relaties te woord.

EOC stelt dat er ‘snel kan worden gereageerd als er offertes met andere binnenvaartondernemers dienen te worden besproken. De regelmatige aanwezigheid in België is voor de leden van EOC en is onderdeel van verdere groei van de markt in België.

Ton van Dongen: “We komen met deze aanwezigheid in België tegemoet aan de wens van de Belgische leden om gemakkelijk aanspreekbaar te zijn. Natuurlijk zijn we al 24/7 bereikbaar via telefoon en mail, maar het is ook heel belangrijk om de leden te kennen. We staan letterlijk dichtbij onze leden en nu dus ook in België.”
Ton van Dongen en Jozien van der Waal zijn maandelijks op een vrijdag aanwezig aan Havennummer  140, nabij scheepswerf Moordtgat.  Ton van Dongen: “Zowel Jozien als ik hebben veel relaties en kennen veel scheepseigenaren in België. Sommigen zijn EOC-lid, maar een aardig aantal nog niet. We werken met meerdere Belgische makelaars samen, maar het is belangrijk om zelf in de Belgische markt aanwezig te zijn.”
Aan Haven 140 zitten ook andere toeleveranciers voor de scheepvaartbranche. Van Dongen: “Het is een vrij drukke plaats in de haven en er is veel bedrijvigheid. Het komt dan ook regelmatig voor dat we bij leden aan boord stappen.  Dat is toch anders dan wanneer je elkaar op een beurs spreekt. We zijn voorbeeld al sinds jaar en dag aanwezig op de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit een goede aanvulling is. Het ledenbelang staat bij ons als onderlinge altijd voorop en dat betekent dat je dichtbij je leden moet staan.”

Van Dongen is verantwoordelijk voor relatiebeheer en het verzekeringstechnische advies. Van der Waal verzorgt schadezaken, contacten met relaties en de onderhandelingen met de werven voor schades en reparaties. Van Dongen: “Sommige zaken veranderen in de wereld; zo gaat het Nederlands elftal tegenwoordig met knikkende knieën het veld op als ze tegen de Roode Duivels moeten spelen. Dat was ooit anders… Misschien is nu de tijd rijp dat meer Belgische binnenvaartondernemers zich in de nabije toekomst bij EOC gaan verzekeren. We hopen natuurlijk dat steeds meer bekend wordt dat wij maandelijks in Antwerpen te vinden zijn.”

In principe is EOC elke laatste vrijdag van de maand tijdens kantooruren beschikbaar, maar voor de zekerheid kan men contact opnemen met Jozien van der Waal  (0610-562415) of Ton van Dongen (0620-879884).

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -