Duizendste AIS-transponder van Alewijnse

0

Alewijnse Marine Systems heeft zijn duizendste inland AIS-transponder geïnstalleerd. Dat gebeurde op 8 september in Terneuzen aan boord van het ms Santana van het echtpaar Hekman. 

Meneer en mevrouw Hekman van de Santana werden verrast omdat bij hen aan boord de duizendste AIS-transponder in bedrijf ging. (foto Alewijnse Marine Systems)

Alewijnse is de grootste leverancier en inbouwer van AIS-systemen. Sinds begin dit jaar heeft het bedrijf zijn eigen Alewijnse Explorer AIS. De actie waarbij alewijnse deze transponder levert tegen het subsidiebedrag van 2.100 euro is succesvol en levert nog steeds een continue stroom van aanvragen op uit Nederland en België. "De Alewijnse binnenvaart AIS is de meest compacte AIS op de markt. Het type goedgekeurde AIS bestaat uit slechts één bedieningsunit met display." 

Vanuit drie vestigingen
Alewijnse is erkend AIS deskundige en doet de distributie vanuit zijn drie vestigingen (in Rotterdam, Nijmegen en Drachten). "Om de binnenvaartondernemers zo efficiënt mogelijk te bedienen". Het bedrijf zorgt voor de keuring, installatie en inbedrijfstelling van de systemen en levert ook service en onderhoud aan de transponders. 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.