Drenkeling was op inbrekerspad

0

De drenkeling die zondagochtend 19 februari op het talud in de Rotterdamse Eemhaven werd gevonden, is een 19-jarige Rotterdammer. Hij wordt er inmiddels van verdacht die ochtend te hebben ingebroken bij een bedrijf aan de Bunschoterweg.

De politie kreeg rond 07.45 uur een melding. De 19-jarige man kon ter plaatste worden gereanimeerd en is overgebracht naar een ziekenhuis.
De agenten legden vervolgens een verband naar een eerdere melding in de buurt. Kort na 07.30 uur was de hulp van de politie ingeroepen door een beveiliger die een alarm had gekregen bij een bedrijf aan de Bunschoterweg. Daar waren drie verdachten weggerend.

Geen achtervolging
Bij het talud hielden agenten een 20-jarige Rotterdammer aan die ook van de inbraak wordt verdacht. Hij is vermoedelijk degene die de hulpdiensten heeft gewaarschuwd. Het is nog niet duidelijk hoe de 19-jarige in het water is gekomen. Er is geen achtervolging geweest van de beveiliging of politie.
Bij een doorzoeking in de woning van de man werden spullen aangetroffen die afkomstig waren van het bedrijf waar was ingebroken. In die woning is ook een 18-jarige broer van de drenkeling aangehouden op verdenking van de inbraak.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.