De Meerpaal barst van het talent

0

Op vrijdag 17 april was de ouderdag op internaat De Meerpaal. Dit betekent een themabijeenkomst voor de ouders, de jaarvergadering van de oudercommissie en aansluitend de Meerpaal’s Got Talent-show voor alle kinderen van het Capelse internaat en de eveneens in het gebouw gevestigde BSO Voor Anker.

Zoals elk jaar waren alle deelnemers flink zenuwachtig voor aanvang van de show. Dat bleek achteraf nergens voor nodig…Er waren elf prachtige optredens en de show werde gepresenteerd door de stagiaires van de Sloep en de Stuurhut: Zillah en Yael.

 

Net een videoclip

De optredens waren erg divers dit jaar. Van Kinderen voor Kinderen tot Pittbul featering KeSha en van Aqua tot prachtige dansjes op Michaeal Jackson en Barbie and the pink shoes. Heel origineel was het Feestteam, dat het publiek probeerde te irriteren met hun liedje… Maar dat is niet gelukt; iedereen genoot met volle teugen.

 

Natuurlijk kan er uiteindelijk maar één act winnen, en dat was dit jaar een groep: Isa, Niels, Lindsey, Iris, Damien en Xenja van de Stuurhut en de Roef. Zij deden met z’n allen een nummer van Bruno Marsh: Uptown Funk. Het leek wel een videoclip, zo goed zat de act in elkaar. Een terechte winnaar van de beker. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille.

 

(foto’s Yvette Fromme)
(foto’s Yvette Fromme)
Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.