Danny en Lizette: nu is alles compleet

0

Negen jaar kenden Danny van Neijenhoff en Lizette Noordijk elkaar al. Ze woonden inmiddels samen en Lizette werd twee jaar geleden ook al mede-eigenaar van Heftronic, het bedrijf dat schipperszoon Danny 23 jaar geleden samen met een compagnon begon. Alleen een huwelijk ontbrak nog. Het geluk werd vrijdag 2 mei gecompleteerd. Die datum hadden ze strategisch gekozen. De feestelijke dag mocht niet in de examenperiode (van dochter Manuela en twee nichtjes) vallen en ook niet tijdens het WK Voetbal.
Het geslaagde feest vond plaats bij Restaurant Abel in Rhoon. Daar vond ‘s middags de plechtigheid plaats. Na het diner was daar aan de oever van de Oude Maas ook het feest. Daar ontvingen Danny en Lizette hun vrienden, familie en andere bekenden – van wie er vanzelfsprekend veel uit de binnenvaart afkomstig zijn. Danny’s vader vaart op het ms Anima.
Heftronic is gevestigd in Ridderkerk en is een elektrotechnische fabrikant die gespecialiseerd is in de scheepvaart. Al heeft hij zelf nooit (beroepshalve) gevaren, de huwelijksreis vindt grotendeels op een schip plaats: een cruise vanaf Curaçao.
De vier kinderen uit hun beide vorige huwelijken fungeerden als bruidsmeisjes en bruidsjonker (en hadden dus alle recht om mee op de foto te gaan) Vlnr Rafael, Jasmijn, Danny, Lizette, Manuela en Nikki.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.