- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsD66-Kamerlid Sienot spreekt op ASV-vergadering

D66-Kamerlid Sienot spreekt op ASV-vergadering

- Advertentie -

Delen

Op zaterdag 17 maart houdt de ASV haar voorjaarsvergadering. Na een besloten ochtendgedeelte voor leden en donateurs is het middagdeel toegankelijk “voor iedereen die geïnteresseerd is in de binnenvaartsector”.

Er staan diverse actuele onderwerpen op de agenda. Een van de sprekers is Matthijs Sienot, woordvoerder Binnenvaart in de Tweede Kamer voor D66. Hij geeft zijn visie op de binnenvaartsector, nu en in de toekomst en zal vertellen hoe zijn regeringspartij de (vergroenings)doelstellingen wil bereiken? Daarop kunnen de in de zaal aanwezige schippers reageren.

Andere sprekers zijn advocaat Peter van Dam, die zijn licht zal laten schijnen over het boetebeleid van de overheid, en EOC-directeur Ton Boerema, die het onder meer zal hebben over eventuele risico’s bij bepaalde vergroeningstechnieken en komende veranderingen bij de (keuringstermijn van) certificaten?

Onderwerpen die ook op de agenda staan, zijn de technische eisen van de CCR, de evaluatie van het boetebeleid.

De openbare middagvergadering begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.
De vergadering vindt plaats in de Harmonie, adres: Gaesbeekstreet 11 in Rotterdam.

foto: Matthijs Sienot (foto D66)

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -