- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCorona: samen komen we er bovenop

Corona: samen komen we er bovenop

- Advertentie -

Delen

Corona heeft heel het land in zijn greep. De maatregelen hinderen het gewone leven en werken. Bewonderenswaardig is om te zien hoe iedereen er het beste van maakt en elkaar helpt zowel privé als zakelijk.

Ook bij de Binnenvaartkrant doen we ons best daartoe. Op de eerste plaats met het berichten over de ontwikkelingen. Over de gevolgen die de coronapandemie heeft voor vervoer over water en al diegenen die zich daarvoor inzetten. De varende ondernemers en hun gezinnen en bemanningen, de scheepsbouwers en leveranciers, de dienstverleners en de ambtenaren die voor een veilige vaart en bediening van bruggen en sluizen zorgen. Ze doen dat nu allemaal met nog meer energie dan gewoonlijk.

Maar natuurlijk schrijven we ook over de economische, technische, politieke en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor onze branche en die, zo goed en zo kwaad als dat gaat, doorgaan. Waarmee de binnenvaart eens te meer bewijst hoe vitaal zij is voor de samenleving. Zonder transport over water staat alles stil. Nu helemaal.

En dus maken we elke twee weken een nieuwe papieren krant, die ondanks de huidige hindernissen op vrijwel al onze verspreidpunten nog steeds in ruime mate verkrijgbaar is.

U kunt het dagelijkse nieuws ook op www.binnenvaartkrant.nl volgen en via de sociale mediakanalen waarmee we rechtstreeks communiceren met onze doelgroep.

Heeft u tips? Hoe we onze lezers en websitebezoekers nog beter kunnen informeren? Over initiatieven van mensen en bedrijven die anderen in de binnenvaart of de branche als geheel kunnen helpen deze barre tijden te doorstaan? Mail dan naar [email protected].

Houd u aan de aanbevelingen van de overheid, blijf gezond, let op elkaar… Samen komen we er bovenop.

Team van de Binnenvaartkrant

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -