Conferentie over binnenvaartrecht

0

Naar aanleiding van Resi Hacksteiner’s ‘Festschrift’, een collectie van verschillende artikelen op het gebied van binnenvaartrecht genaamd “A voyage through the Law of Inland Shipping” houden Erasmus School of Law en de IVR de Inland Shipping Law Conference 2022 in Rotterdam op donderdag 3 en vrijdag 4 november 2022 bij de VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.).

Tijdens deze conferentie bespreekt een panel van internationale sprekers over recente ontwikkelingen met betrekking tot het binnenvaartrecht, met onderwerpen als aansprakelijkheid bij incidenten met gevaarlijke stoffen en het concept ‘fault of the vessel’ in het licht van de toekomstige autonome scheepvaart. De presentaties worden gevolgd door discussies. Alle presentaties zijn in het Engels.

Kijk op de IVR-website voor meer informatie over het programma en inschrijven. Een early bird tarief voor IVR-leden is geldig tot 18 september. De eerste 35 personen die zich inschrijven ontvangen een gratis exemplaar van het Festschrift door Resi Hacksteiner.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.