- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBoudewijn van Ruysevelt aan de slag bij NPRC Antwerpen

Boudewijn van Ruysevelt aan de slag bij NPRC Antwerpen

- Advertentie -

Delen

Vrijdag 24 november is de 74-jarige Boudewijn van Ruysevelt bij NPRC in Antwerpen begonnen als bevrachter. Van Ruysevelt is een bekende in de Belgische wereld van logistiek, havens en de binnenvaart. De routinier werkte circa vijftig jaar bij Lalemant en zet vanaf nu zijn kennis in bij het onlangs geopende Antwerpse kantoor van de binnenvaartcoöperatie.

Ondanks zijn leeftijd moet Boudewijn er nog niet aan denken om het rustig aan te gaan doen. “Mijn lichaam en geest zijn daar gewoon nog niet aan toe. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, dus waarom zou je dan stoppen? Ik vind het fantastisch om de komende tijd bij een succesvol kantoor als de NPRC in Antwerpen betrokken te zijn.”

 

Vliegende start

Verantwoordelijk voor het NPRC-kantoor in Antwerpen is Mario Lauwers. Hij is zeer verheugd met de komst van Boudewijn. “We hebben begin dit jaar de deuren heropend van de NPRC-vestiging in Antwerpen en kenden een vliegende start. Eind dit jaar verwachten we circa 2,5 miljoen ton droge  lading over de Belgische vaarwegen te transporten. Het is met een dergelijke groei prettig om het team te versterken met ervaren mensen die weten hoe de markt functioneert en een relevant netwerk onderhouden.”

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -