- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBLN-Schuttevaer buigt zich over toekomst binnenvaart

BLN-Schuttevaer buigt zich over toekomst binnenvaart

- Advertentie -

Delen

Eind dit jaar wil Koninklijke BLN-Schuttevaer duidelijkheid hebben over de toekomstscenario’s voor vervoer over water en hoe de vereniging daarmee omgaat. Het is de bedoeling dat die toekomstvisie van BLN-Schuttevaer “inspireert, richting geeft en verbindt”.

Vragen die aan de orde komen zijn: wat komt er op de binnenvaart af, hoe ontwikkelen ladingsstromen zich, wat betekent digitalisering, wat zijn de kansen voor slim multimodaal vervoer,  waar halen we in de toekomst bemanningen en ondernemers vandaan en welke technologische ontwikkelingen komen er op de binnenvaart af?

BLN-Schuttevaer heeft voor het “ketenbreed visietraject op vervoer over water” en de rol die de organisatie daar zelf in zou kunnen spelen de hulp ingeroepen van een extern adviesbureau:  Strategy Works.

 

(foto Tekst & Toebehoren)

Discussiebijeenkomsten

Om de toekomstvisie te formuleren gaat het bestuur overleggen met de achterban. De komende maanden worden meerdere discussiebijeenkomsten gehouden met leden en externen zodat “in kleine groepen open van gedachten kan worden gewisseld over kansen bedreigingen en wensen voor de toekomst van de binnenvaart”. Aandacht is er ook voor de inzichten van verladers, overheden, havenbedrijven en wetenschappers op vervoer over water.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -