Binnenvaartsoos start weer met klaverjassen

0
kaarten
(foto Cup of Spring)

“Ja, we mogen weer klaverjassen!” Jean Wijnen, coördinator van de Binnenvaartsoos in Zwijndrecht is maar wat blij dat de coronaversoepelingen een herstart van de bijeenkomsten inluiden. Al is het nog voorzichtig.

“Na een onrustige periode van corona hebben we, tot onze grote spijt, met de soos niets kunnen doen. Vanuit de organisatie zijn we altijd weer creatief om in samenwerking met diverse sponsors er een geslaagde middag van te maken, zoals de haringparty, het oktoberfeest, Sinterklaas en de modelbouwdag. Helaas kunnen we nog niet van start met onze reguliere Soos, maar we hopen hier zo snel mogelijk mee van start te gaan.”

De klaverjasmiddag is de eerste activiteit die weer kan en mag. Op elke tweede en iedere vierde donderdagmiddag van de maand. Deze maand zijn dat 14 en 28 oktober. De inloop is om 12.30 uur. Het kaarten is van 13.30 tot 15.30 uur.

De locatie is net als voorheen het Julia Internaat in  Zwijndrecht. Toegang is alleen mogelijk met de coronacheck-app of een papieren coronabewijs.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.