- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBaggerfestival trok 30.000 bezoekers

Baggerfestival trok 30.000 bezoekers

- Advertentie -

Delen

De twaalfde editie van het Baggerfestival trok afgelopen vier dagen circa 30.000 bezoekers. Voor het eerst was het festival in Sliedrecht ook op zondag.

Voorzitter van de Stichting Baggerfestival, Jan Huijbers, kijkt met name tevreden terug op de geboden diversiteit aan activiteiten. “Dat varieerde van een seminar over waterbouw tot aan de open lucht kerkdienst en van het rockpodium op het Houte Willemsplein tot optredens van een kinderkoor uit het Roemeense Orastie. En alles wat daar tussen zat: beachvoet- en volleybal, de Marinierskapel, een scholierenprogramma, zeilles met Optimist on Tour, het open huis van IHC, Jeroen van der Boom, RHIB-varen en een haven vol schepen. Noem maar op. Het was echt Sliedrecht, groot in doen!”

 

Prachtige herinneringen

Voor de grote opkomst, die gerealiseerd is zonder noemenswaardige incidenten, prijst Huijbers de goede samenwerking tussen alle betrokkenen. “Een groot compliment en heel veel dank voor de vele vrijwilligers, sponsoren, de gemeente, de politie en andere hulpdiensten, de betrokken bedrijven, sportverenigingen en kerkgenootschappen, Sliedrecht Bruist en iedereen die op wat voor wijze dan ook heeft meegeholpen om van het Baggerfestival een succes te maken. Wat rest zijn prachtige herinneringen.”

foto: Peter Verheijen

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -