- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAlphatron Marine opent nieuw kantoor in België

Alphatron Marine opent nieuw kantoor in België

- Advertentie -

Delen

Alphatron Marine heeft in het Belgische Zwijndrecht een nieuw kantoor (met magazijnruimte) in gebruik genomen. Het nieuwe pand was nodig door de groei die het bedrijf doormaakt.

De oude vestiging in Meerdonk is gesloten. In een verzamelgebouw aan de Nieuwe Weg heeft Alphatron Marine Belgium een strategische plaats gevonden in Zwijndrecht, op een steenworp afstand van Antwerpen. Het pand is zeer goed bereikbaar vanuit de haven en het Deurganckdok. Hiervandaan bedient Alphatron Marine klanten in België en Frankrijk. Ter ondersteuning is in Le Havre een kantoor geopend, bemand door twee medewerkers.

 

One-stop shop

Alphatron Marine Belgium is onderdeel van een groep bedrijven onder de vlag van Alphatron Marine. Gezamenlijk zijn zij importeur, producent, ontwikkelaar en serviceverlener van navigatie-, communicatie- en automatiseringssystemen. Daarnaast levert het bedrijf specialistische IT-oplossingen. Alphatron Marine heeft een strategische samenwerking met het Japanse JRC (Japan Radio Company). Met aanvullende producten wordt een ‘one-stop-shop’-concept aangeboden.

België werd eerst gezien als steunpunt. In de afgelopen jaren is deze vestiging uitgegroeid tot een locatie die commercieel bijdraagt aan het succes van Alphatron Marine. Vijf service engineers ondersteunen de klanten in de markten visserij, offshore, zeevaart, bagger en overheid.

 

Toonaangevende merken

Naast een uitgebreide eigen productlijn, de AlphaLine, vertegenwoordigt Alphatron Marine onder andere de merken Sailor-Cobham, Yokogawa, Skipper, McMurdo, Jotron, Intellian, Transas, Saab, Hatteland, Netwave en Rutter. Alphatron Marine Belgium is de officiële Belgische importeur van het merk JRC, waarmee deze vestiging een groot deel van de service en verkoop in de Belgische havens verzorgt.

 

foto: Op 9 november is de nieuwe locatie in Zwijndrecht officieel geopend, na speeches van Erik van Boom (Country Manager), Luuk Vroombout (CEO Alphatron Marine) en de Antwerpse schepen Marc van Peel (haven, industrie en werk).

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -