Aftellen naar Meanderkids Toernooi

0

Op zaterdag 30 mei vindt het Meanderkids voetbaltoernooi van schipperskinderen voor schipperskinderen plaats. Het aftellen is begonnen. Op menig schippersinternaat wordt alweer fanatiek getraind voor het immens populaire evenement.

De voetbalminnende binnenvaart strijkt ook dit jaar neer op de velden van VVOR in Rotterdam. Naast de strijd om de vele bekers in de diverse categorieën is er ook rond de velden van alles te beleven. De kraampjes, het horecaplein, de springkussens zorgen voor extra gezelligheid en vertier op het Meanderkids Toernooi.

 

Onvergetelijke dag

Het voetbalfeest wordt als vanouds mogelijk gemaakt door het bestuur, de vele tientallen andere vrijwilligers en de sponsors (bedrijven en scheepvaartondernemingen). Bestuurslid Cor Klein meldt desgevraagd dat de sponsorwerving meer moeite kost dan voorgaande jaren. Daarom zou het fijn zijn als zich de komende weken alsnog (nieuwe) sponsors melden. Ze bezorgen er de deelnemers en toeschouwers een onvergetelijke dag mee. Bovendien krijgen sponsors passende exposure, afhankelijk van hun bijdrage (in het toernooiboekje, op de site, met een vlag of spandoek danwel met een logo op de thema-advertentie in deze krant).

Vraag via info@meanderkids.nl naar de mogelijkheden.

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.