- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKoen Klouwens nu sales manager bij Radio Holland

Koen Klouwens nu sales manager bij Radio Holland

- Advertentie -

Delen

Radio Holland, de specialist op het gebied van navigatie, communicatie, connectivity en service & onderhoud, heeft Koen Klouwens benoemd tot sales manager Nederland. In zijn nieuwe rol zal Klouens zich onder andere bezighouden met het verder stroomlijnen van de verkooporganisatie in Nederland.

Klouwens begon zijn maritieme carrière in 2008 bij Radio Holland als sales engineer Deepsea. Daarna heeft hij binnen Radio Holland de functies van sales engineer Yachting en ook teamleider Sales Support vervuld. Vervolgens werkte hij een jaar als sales manager bij Aage Hempel Netherlands. Eind 2015 keerde Klouwens bij Radio Holland terug in de rol van sales manager Deepsea. Op 1 april is hij aangesteld als sales manager Nederland.

 

Stap meer doen

“Koen heeft drive en passie voor de maritieme industrie. Hij kent de markt, kent vele van onze klanten, kent ons bedrijf door en door en hij heeft een breed palet aan kennis en kunde opgebouwd. We zijn blij dat Koen Klouwens nu deze rol gaat vervullen”, aldus Nico van Leeuwen, global sales director bij Radio Holland. “Koen past perfect in onze missie om altijd een stap meer te doen dan van ons wordt verwacht en onze klanten te helpen met de beste oplossingen voor hun uitdagingen.”

 

Vertrouwensrelatie

Klouwens zelf zegt: “Ik wil graag zowel interne als externe processen zo transparant mogelijk maken. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is. De klant staat voorop.”

“Radio Holland staat bekend als betrouwbare partner op het gebied service en nav/com. Ik wil deze vertrouwensrelatie met onze klanten graag nog verder uitbouwen. De hoge mate van servicegerichtheid zit Radio Holland in het bloed en ik zal daar met trots op voortbouwen. En we hebben zo veel positieve reacties gekregen op onze nieuwe branding en het feit dat de naam Radio Holland terug is in de markt. Dat is geweldig.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -