- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGouden WaterVink

Gouden WaterVink

- Advertentie -

Delen

André Vink, oud-directeur HISWA Vereniging, heeft de Gouden Waterhoen gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2016. Vandaag is de laatste dag van de beurs in Amsterdam RAI.

De Gouden Waterhoen is de oeuvreprijs voor iemand die veel betekend heeft voor de watersport. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen met bijzondere verdiensten voor de watersport en de Nederlandse watersportindustrie.

 

HISWA Vereniging

Vink kreeg de prijs voor de ruim 32 jaar die hij werkzaam is geweest voor HISWA Vereniging en voor zijn betrokkenheid bij de HISWA-tentoonstellingen. Ids Boersma, directeur van RAI Exhibitions: “Andre heeft altijd gestaan voor de belangen van de leden van HISWA Vereniging en het merk HISWA.” Boersma, die tevens bedenker van de Gouden Waterhoen prijs is, doopte voor deze gelegenheid de Gouden Waterhoen om tot ‘Gouden WaterVink’.

Vink gaf vorig jaar het directeursstokje van de HISWA over aan Geert Dijks. Hij blijft nog wel actief voor de HISWA als bestuursadviseur externe relaties.

 

Bevriend

Vink is verheugd met de onderscheiding en ziet die als een blijk van waardering voor zijn werk. “Ik ben verheugd en verrast dat ik de prijs krijg. Het leukste is nog dat hij door Ids Boersma, met wie ik zo lang heb samengewerkt, is uitgereikt. Er was natuurlijk altijd een gezond spanningsveld; ik was er voor de HISWA en de leden en Ids voor de RAI. We zijn inmiddels bevriend.”

 

tekst en archieffoto: Evert Bruinekool

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -