- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSS Rotterdam: definitief open op 27 juli

SS Rotterdam: definitief open op 27 juli

- Advertentie -

Delen

De ss Rotterdam opent op maandag 27 juli zijn deuren voor het publiek. Definitief. Na herhaald uitstel en oplopende kosten onthulde actrice Loes Luca vorige week het aankondigingsbord op de kade bij het icoon van de Holland-Amerika Lijn. Het bord toont het aantal dagen en minuten dat nog resteert tot de opening.Loes Luca onthult het bord waarop wordt afgeteld hoeveel dagen en minuten nog te gaan zijn voordat de ss Rotterdam eindelijk zijn deuren opent. (foto H. Anthonysz)
De afgelopen jaren is veel werk verricht om de ss Rotterdam haar oorspronkelijke grandeur terug te geven. Daarnaast zijn allerlei moderne voorzieningen aangebracht om te voldoen aan de wensen en voorschriften van deze tijd. De komende maanden zal Rederij de Rotterdam het schip dek voor dek opleveren, zodat gestart kan worden met de allerlaatste fase: de inrichting van het schip en de laatste afwerking van het interieur. Bijzonder daarbij is het terugplaatsen van de unieke kunst en het authentieke meubilair.
De Rotterdam BV werkt nauw samen met publieke, sociale en commerciële partners. Er komen onder meer een theater en conferentiecentrum, een hotel, een restaurant en kantoren aan boord. Spido verzorgt rondleidingen. De doelstelling is dat het uit 1959 stammende schip jaarlijks 730.000 bezoekers trekt.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -