17 april: open dag bij De Singel

0

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om op vrijdag 17 april van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje te nemen bij Internaat De Singel aan de Burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht. De aanwezige medewerkers van de Singel staan klaar om ouders en kinderen te ontvangen.

‘Op 17 april zetten we bij Internaat De Singel de deuren open en kunt u op uw gemak rondkijken op onze unieke locatie. Tijdens deze open dag kunt u kennismaken met de dagelijkse gang van zaken op ons internaat.’

Het is een doorsnee dag. Bezoekers zien, afhankelijk van het tijdstip dat ze komen, hoe het gaat als de kinderen eten, wanneer ze van school worden gehaald worden of wanneer ze worden opgehaald door ouders. ‘Op deze manier krijgt u een bijzondere inkijk in het leven van kinderen op Internaat De Singel.’

 

Stichting Meander

De Singel, onderdeel van Stichting Meander, is een internaat voor schipperskinderen in Dordrecht. Bij De Singel verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, waar naast huisvesting ook opvoeding, begeleiding en recreatie aan de kinderen wordt aangeboden. Internaat De Singel biedt een veilige, open en stimulerende omgeving, waar kinderen ruimte en aandacht krijgen om zichzelf te ontwikkelen.

Op het internaat zijn vijf groepen, waaronder een begeleid wonen traject. De Singel werkt volgens de volgende speerpunten: christelijke normen en waarden, voldoende ruimte om te spelen en educatie en structurele studiebegeleiding. Uw keuze voor kwaliteit.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.