10 juni: busreis met BinnenVaartSoos

0

Na de geslaagde busreis naar de kerstmarkt in Essen afgelopen december organiseert de BinnenVaartSoos uit Zwijndrecht voor 10 juni opnieuw een dagtocht. De reis gaat met een luxe touringcar vanaf Zwijndrecht naar Hoek van Holland. Bij voldoende aanmeldingen uit Rotterdam wordt een extra opstapplaats ingelast bij Zuidplein.

‘Per rondvaartboot maken we een tocht over de Tweede Maasvlakte incluseif koffie met gebak. Na terugkomst brengen we een bezoek aan de Maeslantkering. De Maeslantkering is een in 1997 in gebruik genomen stormvloedkering op de grens van Het Scheur en de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland. De kering maakt deel uit van de Europoortkering, het laatste onderdeel van de Deltawerken.’

Hier wordt een koffielunch aangeboden en daarna is er onder leiding van een professionele gids een uitgebreide rondleiding over dit bekende stormvloedkeringscomplex.

Vervolgens gaat de bustocht via een toeristische route door het Westland naar Scheveningen. Daar hebben de deelnemers twee uur de tijd om over de boulevard te lopen, winkels te bezoeken enzovoort.

Om 18.00 uur wordt iedereen verwacht in restaurant Noordzee Boulevard voor een 3-gangendiner. Om 20.00 uur begint de terugreis naar Zwijndrecht.

 

De prijs voor deze interesseante busreis bedraagt 65 euro per persoon.

Aanmelden is mogelijk tot 1 mei. Dat kan bij:

Gijsbert Reijmers
(078) 612 13 25
0610 95 10 90
gijsbertus.ship@gmail.com

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.