- Advertentie -
- Advertentie -
HomeSpecialOpleiding en carrière

Opleiding en carrière

- Advertentie -

Delen

Deze special brengt vaart in de carrière van lezers die op zoek zijn naar een opleiding of een (andere) baan. Met andere woorden: kijk eens op het water wat voor geweldige beroepen er voor het oprapen liggen. In deze speciale uitgave besteden we aandacht aan alle denkbare opleidingen voor de scheepvaart, haven, logistiek en aanverwante sectoren. Maar er is ook volop ruimte voor vacatures en de combinatie van werken en leren. In deze special ontdekken werkzoekenden wat er te koop is, het is een handig hulpmiddel bij de keuze van een (vervolg)opleiding en baan.

Voortgezet onderwijs, mbo, hbo en universiteiten, bedrijfsscholen, commerciële aanbieders kunnen hun studierichtingen kenbaar maken. Bedrijven krijgen in deze special de gelegenheid om te laten zien waarom ze zo’n goede werkgever zijn. Verder is er volop ruimte voor vacatures in de deze special. Hier komen ze extra prominent in beeld.

Wilt u uw opleiding, bedrijf of vacatures rechtstreeks onder de aandacht van uw toekomstige leerlingen, studenten of medewerkers brengen? Mail dan naar [email protected] om de mogelijkheden te weten te komen.

Blader door de vorige editie


2024-04 Opleiding & Carrière #3

Delen

- Advertentie -

Meer

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -
Open WhatsApp
1
💬 Hulp nodig?
Scan de code
Hallo, hier Carin van de Binnenvaartkrant 👋
Kan ik helpen?