Nieuwe site brengt bevrachters en vervoerders gratis samen

0

BeursaanBoord.nl is een nieuw initiatief om aanbieders van lading en vervoerders in de binnenvaart bij elkaar te brengen. Het is een gratis te gebruiken platform dat "digitalisering van het bevrachtingsproces" mogelijk maakt.

Social media
Er bestaan al twee andere internetplatforms voor bevrachting: Bargelink is de oudste en onlangs startte Shipport.eu. Beiden werken met betaalde vormen van dienstverlening. “Wij doen het anders dan anderen. Natuurlijk zegt iedereen dat, maar door het simpele feit dat wij onze dienstverlening volledig gratis aanbieden in een markt met tot nu toe enkel betaalde abonnementsvormen, bewijzen wij in een klap dat dit ook echt waar is”, aldus initiatiefnemer en directeur Doede van Haperen. Beursaanboord.nl verwacht veel van de toepassing van social media. “Door massaal deelnemers te mobiliseren in een gerichte markt zullen reclame inkomsten ons in staat gaan stellen nieuwe functies aan BeursaanBoord.nl toe te voegen.”

Versneller
BeursaanBoord.nl is opgezet door twee bedrijven die niet direct met de binnenvaart te maken hebben: Kuun Internet Strategen uit Nijmegen en Lakran B2B Solutions uit Arnhem. Kuun-directeur Tom Tijssen zegt: “Wij proberen de markt niet in ons voordeel te veranderen via bijvoorbeeld de partijdige bril van bevrachter. Wij proberen onze kennis te investeren in een slimme versneller onder de bestaande markt. Niet de markt veranderen, maar zorgen dat het functioneren van de markt verbetert, dat zien wij als ons doel.”
Schippers en bevrachters kunnen zich grati aanmelden op www.beursaanboord.nl. De bevrachter kan vrachten publiceren. Schippers krijgen alle gepubliceerde vrachten in een e-mail op hun pc of smartphone. Ze kunnen direct op het e-mailbericht reageren.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.