- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe leiding voor Schottel Nederland

Nieuwe leiding voor Schottel Nederland

- Advertentie -

Delen

Sebastian Sachs is benoemd als de nieuwe managing director van Schottel Nederland. Op 1 april nam hij het stokje over van René Lange. Die verhuist om persoonlijke redenen binnen het bedrijf.

“We willen René Lange bedanken voor zijn uitstekende werk tot nu toe”, zegt Stefan Kaul, CEO van. “Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de zeer goede positionering van onze Nederlandse dochteronderneming. Tegelijkertijd zijn we blij dat René zijn uitgebreide kennis op het gebied van after service sales nu ook in Duitsland kan toepassen.”

Sales director

Sebastian Sachs werkt sinds 2016 bij de Duitse fabrikant van bestuurbare voortstuwingssystemen. Hij begon als controller en bekleedde daarna verschillende managementfuncties. Tot zijn benoeming als directeur van de Nederlandse vestiging in Zoetermeer was Sachs directeur Finance & Administration. Dankzij zijn eerdere activiteiten beschikt hij over een uitgebreide kennis van de wereldwijde dochterondernemingen van Schottel.

Ewoud Hooymans. (foto Schottel)

Hij wordt ondersteund door verkoopspecialist Ewoud Hooymans. Na vele jaren als salesmanager bij Schottel Nederland is Hooymans nu als sales director verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe producten en after service in de Benelux en voor de verkoop van nieuwe producten in het Verenigd Koninkrijk.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -