Nieuwe jonge maritieme ambassadeurs gezocht

0

Nederland Maritiem Land is op zoek naar jonge ambassadeurs, die een jaar lang het boegbeeld van de maritieme sector willen zijn en andere jongeren interesseren voor de maritieme sector.

Coen Bouhuys.

Met ruim 17 miljard euro omzet en bijna 200.000 arbeidsplaatsen is de maritieme sector van groot belang voor de Nederlandse economie. De sector heeft grote behoefte aan jongeren met interesse voor de maritieme wereld, die een opleiding en baan binnen dit vakgebied ambiëren.
Om te laten zien hoe leuk en aantrekkelijk het is om in deze sector te werken, heeft Nederland Maritiem Land het afgelopen jaar voor het eerst gebruik gemaakt van jonge ambassadeurs: Coen Bouhuys en Michelle van der Wees. Zij werden ingezet voor het openen van beurzen en tentoonstellingen en gingen veelvuldig bij bedrijven op bezoek.

Michelle van der Wees.

Deze Young Maritime Representatives hebben als taak om op een laagdrempelige manier inzicht te geven in de mogelijkheden binnen hun sector. Na de maritieme studenten Coen en Michelle, zoekt Nederland Maritime Land opvolgers voor het nieuwe studiejaar. Studenten wordt daarom opgeroepen om zich kandidaat te stellen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden kan via www.maritimebyholland.nl, de jongerensite van Nederland Maritiem Land. Hun aanmelding moet vergezeld gaan van een ludieke presentatie via sociale media.
De inschrijving is open tot 15 juli 2014. Begin september wordt bekend gemaakt welke jongeren de volgende maritieme ambassadeurs zijn.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.