- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNautische boekhandel Datema Amsterdam sluit winkel

Nautische boekhandel Datema Amsterdam sluit winkel

- Advertentie -

Delen

Datema Amsterdam, de nautisch gespecialiseerde boekhandel voor zee- en binnenwaterkaarten wereldwijd en alle gepubliceerde boekwerken op dit gebied, gaat stoppen. De winkel, sinds 2016 gevestigd aan de Lingehaven in Gorinchem, sluit op 5 december zijn deuren.

Meer dan twintig jaar heeft Datema Amsterdam klanten op weg geholpen met (vaar)kaarten en boeken voor korte en lange reizen. “De verhuizing vanuit Amsterdam naar Gorinchem in 2016 was een goede stap”, aldus de eigenaren, “maar de veranderende markt biedt geen toekomst meer. Helaas is het moment gekomen dat een winkel zoals deze in de moderne tijd geen plaats meer heeft.”

Uitverkoop

De komende weken zijn veel producten in de winkel afgeprijsd. Door Datema Amsterdam uitgegeven cadeaubonnen kunnen tot en met 5 december worden ingewisseld. Daarna vervallen ze.
Vanaf donderdag 6 december zal de winkel leeggemaakt worden en is er geen winkelverkoop meer mogelijk. Er wordt nog onderzocht of de activiteiten van de goedbezochte webshop www.datema-amsterdam.nl wel kunnen worden voortgezet.

Kijk voor de openingstijden van de winkel op de website.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -