Kerstvaartocht KSCC Maasgouw

0

Het KSCC in Maasgouw organiseert donderdag 15 december een kerstvaartocht. De deelnemers worden om 10.00 uur verwelkomd met koffie/thee en kerstgebak aan boord van het mps Scheldevallei, dat ligt afgemeerd aan de Cruise Terminal in Maasbracht. Het schip vaart naar Roermond, terwijl de aalmoezeniers Van Welzenes en Jehaes ondertussen een heilige mis verzorgen. Daarna is er koffie/thee met kerstbrood.
Om 14.00 uur komt de Scheldevallei in Roermond aan. Daar kunnen de gasten hun tijd tot 16.00 uur naar eigen inzicht besteden. Om die tijd is het namelijk weer inschepen voor de terugreis. Aan boord wordt een uitgebreide koffietafel geserveerd.
Aansluitend is er een Kerstbal met muziek verzorgd door een dj. Om 19.30 uur is de aankomst in Maasbracht. Het Schipperskerstfeest van KSCC Maasgouw gaat echter door tot 22.00 uur.
Deelname kost € 27,50 per persoon. Dt bedrag dient uiterlijk 7 december te zijn overgemaakt naar bankrekening 46.81.32.872 ten name van R. Fransbergen. Vermeld daarbij ‘Schipperskerstfeest KSCC’, uw naam en het aantal personen. Bel of mail voor meer informatie: 0651 03 90 75; rodeafransbergen@home.nl.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.