Honderd prille bruidsparen gezocht

0

De organisatie van de Wereldhavendagen zoekt honderd prille bruidsparen die in bruidskleren gezamenlijk in een speciaal huwelijksbootje willen stappen om de Wereldhavendagen te openen. Hoe pril pril is mogen de stelletjes zelf uitmaken als ze maar geloven in hun huwelijk want het thema van de Wereldhavendagen is ‘een bereikbare toekomst’.

Carolien Kroes en Hai Jiang stapten op 4 oktober 2008 in het huwelijksbootje en zijn op 15 juli 2010 het ‘bruidspaar van de dag’ van de Wereldhavendagen. Hun bereikbare toekomstdroom is ieder een eigen garderobekast. (foto van Niek Geurts)

De organisatie van de Wereldhavendagen biedt de bruidsparen aansluitend een verzorgde rondvaarttocht in ‘de huwelijksboot’ door de grootste haven van Europa aan. Bovendien krijgen de bruidsparen de gelegenheid om een trouwfoto te laten maken op een van de populairste Rotterdamse plekjes van huwelijksfotografen, het grasveldje pal naast Hotel New York aan de rand van de Rotterdamse haven. Dat is ook waar de 33ste editie van de Wereldhavendagen plaatsvindt op 3, 4 en 5 september. De openingsceremonie begint vrijdagmiddag om 14.00 uur.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen hun huwelijksfoto sturen naar Stichting Wereldhavendagen met daarop naam, adres en telefoonnummer. Vanaf 15 juli zal de site van de Wereldhavendagen en de hyvespagina van het Havenbedrijf Rotterdam aandacht besteden aan de huwelijksboot met de rubriek ‘Bruidspaar van de dag’.

Sterkste culturele merk
Het Cultureel Merkenonderzoek Rotterdam riep drie jaar geleden de Wereldhavendagen uit tot het sterkste merk van de Rotterdamse culturele sector. Op het evenement komen volgens de organisatie doorgaans zo’n 400.000 bezoekers af. Het doel van de Wereldhavendagen is om de band tussen stad en haven aan te halen door voorlichting en beleving.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.