Geslaagd open huis Prinses Margriet-internaat

0

Tijdens het open huis van het internaat Prinses Margriet in Zwolle waren er voor kinderen en ouders volop lente-activiteiten te doen.
De kinderen konden zich op 9 maart vermaken met het versieren van cupcakes. “De meest kleurrijke creaties waren het resultaat. Voor alle deelnemertjes was er een echt ‘kliederkeukenschort’ van het internaat, dat zij na afloop mochten meenemen”, blikt beleidsmedewerkster Henny Plas terug.
“Verder konden ze bloempotjes beschilderen in hun favoriete kleuren en met het maken van een eigen kleurrijke lentemobiel verrasten veel kinderen hun ouders. Ook werden er prachtige ballonfiguren, gemaakt variërend van stoere ridderzwaarden tot lieve hondjes.”

Kennismaken
Voor de ouders was er onder andere de mogelijkheid om een etagère te maken. Tijdens het nuttigen van een heerlijke kop huisgemaakte tomaten- en/of erwtensoep (gemaakt door de koks van het internaat), konden ouders, directie en medewerkers in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten wisselen en nader kennismaken.

(foto’s Internaat Prinses Margriet)

“Al met al was het een geslaagde middag”, besluit Henny Plas. “Wie samen met hun kinderen ook eens een kijkje willen komen nemen en nader kennis maken, zijn altijd van harte welkom.”

Internaat voor schippers- en kermiskinderen Prinses Margriet
Klooienberglaan 561
8031 CG Zwolle
(0380 427 41 74
www.internaatprinsesmargriet.nl

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.