- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDorps wonen in Stadswerven

Dorps wonen in Stadswerven

- Advertentie -

Delen

Woongroep Minidorp in de Stad bouwt een appartementencomplex op Stadswerven in Dordrecht. De bouw start half 2018. Er zijn nog vier woningen te koop.

Er komen in totaal elf koopappartementen. Zeven daarvan zijn al verkocht. De vier appartementen die nog beschikbaar zijn, variëren in grootte van 101 tot 119 vierkante meter. De prijzen zijn vanaf 420.000 euro.

Minidorp in de Stad is een zogeheten CPO-project, wat inhoudt dat de toekomstige bewoners samen de opdrachtgever zijn. In dit stadium is ook nog inspraak mogelijk in de indeling van de appartementen. Er komen sowieso een gemeenschappelijke tuin, tuinkamer, logeerkamer en werkplaats/hobbyruimte.

 

Helpende hand

“Doordat de bewoners, die bestaan uit ‘jonge ouderen’, meer dan alleen buren zijn kunnen de krachten worden gebundeld in tijden van individualisering”, zo meldt het persbericht over het project. “Achter elke eigen appartementenvoordeur is er privacy, maar de mensen kennen elkaar en bieden een helpende hand als het nodig is. Eenzaamheid is hier niet aan de orde met de aandacht van buren en het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes.”

Op donderdag 30 november is er een informatieavond in het Wantijpaviljoen. (adres: Wantijpark 1, Dordrecht) Die begint om 19.00 uur. Aanmelden kan hier. 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -