Benefietavond voor Kika

0

Vrijdag 27 augustus wordt in Maasbracht onder de naam ‘Summer Night Party’ een benefietavond gehouden voor Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Die vindt plaats in de Havenstraat voor en op het terras van Café ’t Wiel. Er wordt ook een veiling gehouden waarvan de opbrengst naar Kika gaat.

Wethouder Twan Huyskens van Maasgouw opent de Summer Night Party om 20.00 uur waarna kinderen ballonnen zullen oplaten. De muziek wordt verzorgd door drive-in discotheek Skyline, dj Doctor Funkenstein en entertainer Mark Tholen. Leo van Roosmalen treedt op als spreekstalmeester. Slagerij Wolfhagen, aanwezig met een barbecue, en Café ’t Wiel doneren een deel van de bruto-omzet aan Kika. Het hoogtepunt van de avond is een veiling met de bekende buuttereedner Pierre Cnoops als veilingmeester. Geveild worden vier items: een door Mark van Bommel beschikbaar gesteld en door alle spelers van het Nederlands WK-elftal gesigneerd voetbalshirt, een culinair toparrangement met zeven gangen voor vier personen in Restaurant Da Vinci plus twee kookboeken, de fiets van Hub Gubbels zaliger en een ballonvaart voor twee personen, aangeboden door Hansen Dranken.
Naast Linssen Grafische Vormgevers, Bloemenhuis Smeets, Comité Maasbrachter Havendagen, Slagerij Wolfhagen, Restaurant Da Vinci, Hansen Dranken en de Sectie Havenondernemers hebben ook veel vrijwilligers hun medewerking aan de Summer Night Party toegezegd.
Bedrijven en particulieren kunnen ook in plaats van bieden op de veiling een donatie aan Kika geven. Een vertegenwoordiger van de organisatie is op de Summer Night Party aanwezig. Rond 24.00 uur neemt hij/zij een cheque met het totaalbedrag in ontvangst.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.