- Advertentie -
- Advertentie -
HomeColumnMysterie

Mysterie

- Advertentie -

Delen

Gelukkig heeft binnenvaartambassadeur Arie Verberk niets in petto waar de binnenvaart op korte termijn wat aan zou hebben. Anders zou je toch denken dat zijn rapport belangrijker is dan of er al dan niet WC-potten in de trein zitten. Minister Melanie Schultz kan het nog wel even ophouden, dat flinterdun advies van Verberk, dat al bij voorbaat zeer teleurstellend wordt genoemd. De organisaties hebben het al enkele maanden, maar mogen er niets over zeggen. Dan gaat namelijk de verrassing ervan af. Tot zover de open democratische samenleving.
Nog opmerkelijker is dat vandaag (1 november) het nieuwe samenwerkingsverband Rent-a-Ship van start is gegaan. Na een stormachtige verovering van de media was het project abrupt doodgeslagen en stopgezet, om vervolgens in alle stilte de start alsnog voor te bereiden. Zit daar wat achter? Dat geloof ik niet. Ik denk eerder dat Anton van Megen, de geestelijke vader van het samenwerkingsverband, misselijk werd van de media en dat kan ik me ook wel een beetje voorstellen, zeker als je in een trein zit zonder WC-potten.
Is er een link tussen Rent-a-Ship, Arie Verberk en een mysterieuze, particuliere investeerder die de verliezen van Rent-a-Ship voor z’n rekening neemt? Ik heb eerlijk gezegd geen idee, hoewel Van Megen wel heeft gepraat met Verberk en nadrukkelijk zei te zitten wachten op waar de binnenvaartambassadeur mee zou komen. En er is nog een verband: ze hebben allebei geheimen, of zijn het toch verrassingen? Is dat nou het geheim van hun succes of het succes van hun geheim?

Michel Gonlag

Delen

- Advertentie -

Meer

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -