- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAlphatron Marine: korting met Green Award                       

Alphatron Marine: korting met Green Award                       

- Advertentie -

Delen

Alphatron Marine beloont schepen met een Green Award voortaan met 10 procent korting. De korting is van toepassing op een scala van producten en diensten voor zowel zee- als binnenvaartschepen.

De samenwerking werd bekrachtigd in Athene. Voorzitter Dimitrios Mattheou Stichting Green Award en directeur Luuk Vroombout van Alphatron Marine ontmoetten elkaar daar om de samenwerking aan te kondigen. Vroombout nam een Green Award-plaquette in ontvangst en is daarmee officieel ‘Green Award incentive provider’ geworden.

 

Steun aan veilige scheepvaart

Het Green Award-certificaat is het bewijs dat de prestaties van een schip op het gebied van kwaliteit en veiligheid aan de speciale eisen voldoen. Green Award-schepen zijn duurzaam en milieuvriendelijk en passen de best practice toe. Dit komt overeen met de visie van Alphatron Marine.

Alphatron Marine wil zijn steun aan veilige scheepvaart laten zien; daarom introduceert het de speciale korting voor  Green Award-schepen. Het bedrijf uit Rotterdam levert hoogwaardige en innovatieve navigatie- en communicatieapparatuur.

 

10 procent korting

Alle schepen met Green Award (zee- en binnenvaart) komen in aanmerking voor 10 procent korting op producten en diensten van JRC en Alphatron Marine (hardware en arbeid), AlphaEye remote support (bij een 3-jarig contract), VSAT airtime (bij een 1, 2 of 3-jarig contract), onderhoudscontract (bij een 3-jarig contract) en op de servicetarieven (arbeid en reizen).

Daarnaast is er voor binnenvaartschepen ook korting op AlphaFuelControl en voor zeegaande schepen op Annual Radio Survey en Annual Performance Test voor de VDR. De kortingen zijn alleen van toepassing als de diensten, aflevering en ondersteuning wordt geregeld vanuit Alphatron Marine’s Center of Excellence in Rotterdam.

 

Milieubewijstzijn

Green Award-voorzitter Mattheou verwelkomde de beslissing van Alphatron Marine om zich aan te sluiten. “Green Award ondersteunt de implementatie van de beginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We willen de veiligheid en het milieubewustzijn bij de scheepvaart bevorderen. De producten en diensten van Alphatron Marine dragen bij aan het verbeteren en bewaken van veilige en efficiënte scheepsoperaties, resulterend in een win-win-situatie voor de scheepvaart, mens en het milieu. We zijn blij om Alphatron Marine te mogen verwelkomen.”

 

Groene initiatieven

“Milieuvervuiling door de scheepvaart en schadelijke gevolgen voor volksgezondheid worden met de dag ernstiger, vooral doordat de scheepvaart de ruggengraat is van onze wereldeconomie”, zei Luuk Vroombout, medeoprichter en CEO van Alphatron Marine. “Verschillende problemen moeten aangepakt worden om de scheepvaart bewuster te maken.”

“Alphatron Marine is verheugd om samen met Stichting Green Award deze erkenning te bieden aan de ondernemers die voor duurzame milieuvriendelijke schepen kiezen. Wij geloven dat zulke groene initiatieven de sleutel zijn voor de waarborging van de gezondheid van onze planeet. Vandaag, maar ook over twintig jaar.”

 

foto: Directeur Jan Fransen van Green Award, CEO Luuk Vroombout van Alphatron Marine Group, Green Award-voorzitter Dimitrios Mattheou en president Takayoshi Tsuchida van JRC (vlnr) bij de bekendmaking in Athene.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -