- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws15 april: open dag op De Singel

15 april: open dag op De Singel

- Advertentie -

Delen

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om op vrijdag 15 april van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje te komen nemen bij Internaat De Singel in Dordrecht. De medewerkers van het schippersinternaat aan de Burgemeester de Raadtsingel 93A ontvangen die dat varende ouders en hun kind(eren).

De Singel, onderdeel van Stichting Meander, is een internaat voor schipperskinderen in Dordrecht. Er verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, waar naast huisvesting ook opvoeding, begeleiding en recreatie aan de kinderen wordt aangeboden. De Singel werkt volgens de volgende speerpunten: christelijke normen en waarden, voldoende ruimte om te spelen en educatie en structurele studiebegeleiding.

 

Realistisch

Op 15 april kan men rustig rondkijken. Tijdens de open dag komen ouders meer te weten over de dagelijkse gang van zaken op het internaat. Afhankelijk van het tijdstip dat mensen komen, kunnen ze zien hoe het gaat als de kinderen bij De Singel eten, wanneer ze van school worden gehaald of wanneer ze worden opgehaald door ouders. Op deze manier wil het internaat een realistisch beeld geven in het leven op De Singel.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -