- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKNRM boft met jubileum De Keizer Marine Engineering

KNRM boft met jubileum De Keizer Marine Engineering

- Advertentie -

Delen

De Keizer Marine Engineering bestaat 50 jaar en heeft dit spectaculair gevierd. De KNRM deelde mee in de feestvreugde. Gasten, relaties en personeelsleden van het bedrijf zamelden geld. Het totaalbedrag van 5050 euro werd door De Keizer verdubbeld.

De Keizer Marine Engineering heeft een grote passie voor alles wat met water te maken heeft. Dat de keuze van het goede doel op de KNRM viel, verbaast dan ook niet. De Keizer draagt de KNRM al meer dan 25 jaar een warm hart toe. “De KNRM is een organisatie die het verschil maakt, zowel op het water als aan de wal”, aldus de directie van De Keizer.

 

Jachtbouw

De Keizer is met zijn specialistische producten, diensten en service actief in de luxe jacht- en scheepsbouw. De megajachten en schepen hebben steeds meer uiteenlopende elektrotechnische installaties en computergestuurde alarm-, monitoring- en besturingssystemen aan boord. De Keizer ontwerpt, bouwt en installeert deze systemen en integreert ze, zodat ze overzichtelijk en makkelijk te bedienen zijn.

 

Foto: (vlnr) Sjoerd de Keizer, Edward Zwitser, Annelies de Keizer, Lucas Timmermans, Jos Stierhout, Niels de Keizer en Marlous de Keizer met de cheque die 2 keer 5050 waard is. (foto Hein van den Heuvel)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -