- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVlissingen krijgt dienst op Ecuador

Vlissingen krijgt dienst op Ecuador

- Advertentie -

Delen

Rederij Star Reefers start een nieuwe wekelijkse lijndienst van Vlissingen naar Ecuador. Het gaat om de bestaande dienst Sint Petersburg-Ecuador, die met ingang van 3 februari een tussenstop maakt in Vlissingen voor het innemen van retourlading. Die bestaat niet alleen uit containers, maar ook uit breakbulk, roro- en projectlading.

Star Reefers heeft al jaren een succesvolle dienst tussen Ecuador (Guayaquil) en Sint Petersburg en zocht aanvullende retourlading richting Ecuador. Omdat bedrijven in het achterland van Zeeland Seaports voldoende retourlading richting Zuid-Amerika kunnen genereren maken de schepen voortaan een tussenstop in Vlissingen. Vanuit de Zeeuwse haven wordt vervolgens rechtstreeks naar Ecuador gevaren waardoor de lijndienst een kortere reistijd kent dan bestaande containerlijndiensten.

 

Agenten

Voor de dienst zet Star Reefers acht schepen in. De eerste afvaart op 3 februari vindt plaats met de Andalucia Star. Het laden van de schepen vindt plaats bij stuwadoor Supermaritime. Voor containers en breakbulk treedt Central Shipping Holland op als agent. Voor roro en projectlading is III Kings dat.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -