- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAlphatron levert 3.500e radar

Alphatron levert 3.500e radar

- Advertentie -

Delen

Vooruitstrevend introduceerde Alphatron Marine in 1999 de eerste rivierradar waarmee het bedrijf via zijn combinatie met Japan Radio Company (JRC) de markt wilde veroveren. Na veertien jaar zijn er inmiddels 3.500 rood gestreepte radars van Alphatron op de Europese vaarwegen te herkennen. Een prestatie die Alphatrons kenmerken als betrouwbaar en innovatief stevig onderstreept. 

(foto Hans Heiligers)

De nieuwste rivier radar JMA 610 wordt op dit moment gezien als beste in zijn soort. Dat vindt ook Ruud Arends van de duwsleepboot Gemma. Hij is zijn stuurhuis aan het renoveren en daarbij hoorde ook een nieuwe radar. Zijn keus viel eveneens op de JMA 610 waaraan hij een GPS-kompas en AIS liet koppelen. Inmiddels is hij ook al vertrouwd met de overige opties zoals het intekenen van bakken van wisselende samenstelling waarmee hij vaart.
Samen met zijn vrouw Winnie en dochter Fleur werd Ruud op de beurs in Gorinchem verrast met een plaquette, bloemen en een echte Olli-knuffelolifant voor dochter Fleur. Alles onder het toeziend oog van Luuk Vroombout, directeur van Alphatron Marine en deputy general manager Daikichi Kakuta van JRC.

(Hans Heiligers)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -