- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMSC verstevigt positie in Rotterdam

MSC verstevigt positie in Rotterdam

- Advertentie -

Delen

Op zondag 5 april loopt de MSC Beatrice de ECT Delta Terminal in Rotterdam voor het eerst aan. Dit zusterschip van de MSC Daniela is het het nieuwste 14.000 TEU recordschip van de rederij.

De schepen gaan varen in de zogeheten Silk Service, die in Rotterdam de ECT Delta Terminal aanloopt. Met de inzet van deze schepen wordt de capaciteit van deze service fors vergroot. Hierdoor wordt Rotterdam een steeds belangrijker onderdeel in het MSC-netwerk.
Rotterdam is in Europa bij uitstek de haven voor de afhandeling van dergelijke grote schepen. In tegenstelling tot veel concurrerende havens kent Rotterdam geen enkele nautische beperking (noch qua diepgang noch qua sluizen). Daarnaast liggen de terminals binnen een uur varen van de zeevaartroutes.
Naast de nautische voordelen van Rotterdam biedt ECT klanten een uitgebreid netwerk van achterlandverbindingen en eigen achterlandterminals. “Juist in deze economisch moeilijke tijden brengt ECT haar klanten efficiencywinst en kostenvoordelen die het verschil maken”, aldus de stuwadoor.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -