Wat is beste leerbedrijf?

0

Wagenborg Shipping uit Delfzijl, John T. Essberger uit Dordrecht en V.O.F. Duploshipping uit Schipluiden zijn genomineerd voor de verkiezing van het Maritiem Leerbedrijf van het Jaar. Die verkiezing wordt georganiseerd door opleidingsinstituut VTL.

De jury, bestaand uit Erik van Toor (Kantoor Binnenvaart), Alex van Binsbergen ( NVKK), Henk Onstwedder (FNV Bondgenoten) en Jeroen Meulendijks (VTL), bezoekt de bedrijven de komende weken om ze te beoordelen. Daarbij kijkt de jury naar het opleidings- en arbeidsklimaat. Criteria als opleidingsplan, gekwalificeerde praktijkopleiders, instroom leerlingen, begeleiding leerlingen, belang opleiding zittend personeel en doelgroepenbeleid spelen bij de beoordeling een rol.

VTL organiseert ook de verkiezing van de Praktijkopleider van het Jaar. Daarvoor zijn Paul Hoek (Jan Krediet uit Steenwijk), Denny Sio (Visser Duiven uit Duiven) en Mark Zijlstra (EMO uit Rotterdam) genomineerd. Mensen uit de sector transport en logistiek kunnen op de website van VTL stemmen op de kandidaten.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.