- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVCU investeert in Sigma-verfmengmachine

VCU investeert in Sigma-verfmengmachine

- Advertentie -

Delen

Sinds jaar en dag levert VCU Store professionele verfsystemen van Sigma Marine & Protective Coatings voor de scheepvaart, industrie en constructiewerk. Het bedrijf in Urk heeft een ruim assortiment verfproducten, waaronder de bekende chloorrubberverven, één- en twee-componenten-systemen en de daarvoor bestemde primers.

Direct leveren

Om de afnemers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft VCU Store onlangs een eigen verfmengmachine aangeschaft. “Er kan nu sneller en direct geleverd worden doordat we nu zelf kunnen mengen en speciale soorten en kleuren niet meer besteld hoeven te worden. Onze ervaring is dat de levertijden van speciale soorten en kleuren vanaf de fabriek onder druk komen te staan en wij niet of moeilijk op de gewenste tijden konden leveren aan de klant.”

Ook grondstoftekorten in de fabriek zorgen voor problemen bij het maken van de verf. “Dit kunnen we nu opvangen, doordat VCU Store zelf tot 20 liter-grootverpakking kan maken, dit terwijl men wacht.”

Schildergereedschappen

Ook de kleuren van andere merken kunnen worden gemengd, waaronder Jotun, International, Epifanes, Hempel en Nelf. De machine staat in een aparte ruimte, waar eveneens schildergereedschappen en -toebehoren te vinden zijn. Dat assortiment is meteen uitgebreid. VCU Store verzorgt in samenwerking met Sigma ook de leveringen van verf bij nieuwbouw- of refit-projecten op de werf of in het dok, waar ook ter wereld.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -