- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsKlassiek én ultramodern

Klassiek én ultramodern

- Advertentie -

Delen

Van buiten is het een klassiek motorjacht, binnenin zit een moderne, hybride voorstuwing. Holterman Shipyard toont het nieuwe vaartuig zaterdag 21 april tijdens de open dag van de werf in Meppel.

Het 21,60 meter lange klassieke motorjacht is ontworpen door Trimm Design uit Leeuwarden en heeft een dieselelektrische voortstuwing met een 130 kW sterke elektromotor. De stroom voor de motor wordt geleverd door een Lithium-Ion accupakket, dat wordt bijgeladen door een 130 kW dieselgenerator.

 

Captains room

Door de geringe doorvaarthoogte van nog geen 3,50 meter is het stalen schip zeer geschikt voor de Europese binnenwateren. Omdat het windkracht 8 en golven tot 4 meter kan trotseren, heeft het motorjacht ook geen enkele moeite met tochten buitengaats.

De rondspantromp, stijlsteven en geveegde kont zorgen voor de klassieke uitstraling, de diepe en comfortabele kuip biedt plaats aan acht personen. Het jacht beschikt over een salon, keuken en drie 2-persoons slaapvertrekken, waaronder de ‘captains room’ met een groot vrijstaand Frans bed.

De open dag op 21 april is van 10.00 tot 17.00 uur. Het motorjachtis die dag varend te zien.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -