- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSpannend kamp voor Julia Internaat

Spannend kamp voor Julia Internaat

- Advertentie -

Delen

Van 11 tot 13 april was het weer zover. De kinderen en groepsleiding van het Julia Internaat uit Zwijndrecht gingen op kamp. Het Julia-kamp, dat om het jaar gehouden wordt, vond deze keer plaats in en om Clubhuis Ahoy in Oosterhout. Hanneke doet verslag.

Nadat iedereen een slaapplekje had gevonden konden we meteen het bos in voor het smokkelspel. Wie brengt het meeste geld naar de andere kant van het bos? Maar pas op dat je niet gesnapt wordt door de douane die gewapend met zaklampen door het bos sluipt. Spannend!
Daarna nog even om het kampvuur en dan naar bed, waar natuurlijk nog even door gefeest werd.

De volgende ochtend is er veel tijd om hutten te bouwen in het bos en te spelen op de sportvelden. En dat doen we dan ook!
‘s Middags spelen we levend Stratego, waarbij we op jacht gaan naar de vlag van de tegenstander. Van al dat gedraaf door het bos worden we best wel moe en hongerig. Maar gelukkig komt kok Danny vanuit Zwijndrecht een echte kampmaaltijd brengen: stamppot!

’s Avonds volgt dan nog het hoogtepunt van het kamp, de spooktocht. Nadat de jongste kinderen de route, zonder schrikeffecten, mochten verkennen – wat in het donker toch ook best spannend was – waren de oudsten aan de beurt. En het was eng, heel eng!

Na weer een doorwaakte nacht is het zondagochtend dan toch echt tijd om de slaapzakken weer op te rollen en de tassen in te pakken. Rond de klok van 15.00 zijn we terug in Zwijndrecht. Moe maar voldaan kunnen we terug kijken op een geslaagd kamp.
Tot over twee jaar!

Hanneke

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -