- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsFusie op Duitse bunkermarkt

Fusie op Duitse bunkermarkt

- Advertentie -

Delen

Op 1 oktober gaan de activiteiten van Reinplus Van Woerden Bunker en Bunkerstation und Schiffsbedarf-Centrum Göttert samen verder als Reinplus Göttert Bunker. Hierdoor ontstaat een van de grotere spelers in de Duitse bunkermarkt met een uitgebreid netwerk.
Van het nieuwe bedrijf zijn Claus en Willy Göttert en Dieter Schmitz de aandeelhouders. De laatste twee vormen ook de directie. De neven Göttert waren al langere tijd op zoek naar een sterke partner om de continuïteit van het bedrijf zeker te stellen en de concurrentie in de toekomst het hoofd te kunnen bieden. De activiteiten van beide in Mannheim gevestigde firma`s sluiten op elkaar aan. De scheepsbenodigdhedenhandel van Göttert zal een grotere rol gaan spelen.
“De extra opslagcapaciteit en flexibiliteit komen Reinplus Van Woerden goed uit als grootste toeleverancier van de Duitse bunkermarkt en met het oog op toekomstige veranderingen van de brandstofspecificaties.” Reinplus Van Woerden is een onderdeel van North Sea Petroleum Holding met vestigingen wereldwijd. Daartoe behoren ook Frisol Bunkering, North Sea Petroleum en de Van der Sluijs Groep.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -